Home

Voeding is een samenstelling van stoffen wat ieder levend wezen nodig heeft om lichaam en geest gezond te houden.Deze samenstelling is voor iedereen uniek. Wij kunnen eindeloos variëren door alleen maar een supermarkt in te lopen. Deze luxe heeft onze hond niet. Zij zijn afhankelijk van de keuzes die wij voor hen maken. Het is dus zaak om uit alle keuzes die er zijn de juiste te maken en bij te sturen als dat nodig is. Met deze zoektocht kan ik je helpen. Dit kan door algemene informatie met je te delen maar ook specifiek voor jouw hond. Het is voor mij van belang om te onderstrepen dat de opleiding die ik gevolgd heb zich heeft toegespitst op het geven van een neutraal advies. Zonder voorkeur voor een bepaald type of merk voeding. Hoofddoel is om voor hond en eigenaar een goede balans te vinden.

Van workshop tot consult

om de tafel over voeding” Deze workshop zit boordevol handige weetjes over hondenvoeding . We kunnen de workshop doorlopen zoals ik hem gemaakt heb maar ik sta ook open voor een aangedragen onderwerp, mits dit vooraf kenbaar gemaakt wordt Om mijn tafel passen maximum 5 personen. De workshop duurt ongeveer 1,5 uur en gaat door vanaf 3 personen. Er staat natuurlijk altijd koffie of thee klaar met wat lekkers.

Prijs p.p. 25 euro

 

Individueel advies: Heeft u hulp nodig met een keuze te maken tussen al die verschillende voedingen voor uw hond? Zoekt u een onafhankelijk advies? Weet u door alle beweringen op het internet niet meer wat wel en niet klopt? Ik zie het als mijn ultieme taak om de beste voeding voor uw hond te vinden maar ook voor u als eigenaar. De oplossing moet werkbaar en binnen uw budget liggen. De door u ingevulde anamnese en het contact met u en uw hond tijdens het consult zijn de basis van mijn advies. Twee weken na het consult hebben we nog een contactmoment over hoe het gaat.

Prijs 49,95

Even voorstellen

Ik ben Marleen, sinds maart 2018 trotse bezitter van een diploma hondenvoedingsdeskundige. Via mijn werk kom ik al jaren in contact met hondenvoeding. Door de opleiding heb ik mij meer kunnen verdiepen in hoe de hond in elkaar zit en hoeveel invloed voeding op dit systeem heeft. Het is dan ook mijn doel om klanten wegwijs te maken in de wondere wereld van de hondenvoeding. Dat is mogelijk op algemene basis in de vorm van een workshop of individueel in een consult.

Blog

Hallo wereld.

Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Pas het aan of verwijder het en start met bloggen.

Contact

Dit is een pagina met wat contactinformatie, zoals een adres en een telefoonnummer. Je kunt ook met behulp van een plugin een contactformulier toevoegen.